Eerste bezoek

Hoe ziet een eerste bezoek eruit?

Door middel van een uitvoerig intakegesprek, pols/tongdiagnose en lichamelijk onderzoek ontstaat een totaalbeeld van uw lichamelijke en psychische gezondheid. Voor het eerste consult zal daarom ruim de tijd genomen worden. Samen met u zal een behandelplan opgesteld worden, inclusief indicatie van behandelduur.

De pols- en tongdiagnose zijn binnen de Chinese geneeskunde belangrijke uitgangspunten om te bepalen waar mogelijke verstoringen zich bevinden. De polsslag onthult, behalve informatie over de functie van het hart, nog veel meer belangrijke informatie! Op de tong valt eveneens een hoop over de organen en hun werking af te lezen. Poets de tong liever niet voorafgaand aan het consult, want aan (wel of niet aanwezig zijn van) tongbeslag valt informatie af te lezen! Gelieve ook geen koffie, melk of snoep voorafgaand aan een consult.

Tarieven

Consult van 1 uur : € 55,00

Geja Start acupunctuur is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese geneeskunde (NVTCG Zhong) en de koepelvereniging KAB. Hierdoor kunt u een vergoeding aanvragen voor de acupunctuur behandelingen. Raadpleeg voor meer informatie over de vergoedingen uw zorgverzekeraar. Acupunctuur valt overigens niet onder de jaarlijkse verplichte eigen bijdrage.

Huidige tarieven zijn per 1 januari 2019 vastgesteld.

Betalingswijze:

Na de behandeling ontvang u per email uw factuur met hierop alle gegevens. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vóór de afspraak.