Wat kunt je verwachten?

Tijdens het eerste bezoek krijg je alle tijd om je verhaal te vertellen. Zo kun je mij de pijnklachten of andere klachten voorleggen en stel ik enkele aanvullende vragen. Bij pijnklachten kijk ik of er bewegingsblokkades zijn en wat de pijnervaring daarbij is van schaal 1 tot 10.

Door middel van een uitvoerig intakegesprek, pols/tongdiagnose en lichamelijk onderzoek ontstaat een totaalbeeld van de algemene gezondheid. Aansluitend op de intake zal ik een korte behandeling uitvoeren. Samen bespreken we een behandelplan en een indicatie van de behandelduur. Soms geef ik ook voedings- of supplementadviezen indien nodig.


Klachten

Bij Start Acupunctuur zijn verschillende behandelingen mogelijk, maar bij welke klachten kan Chinese acupunctuur nu ingezet worden?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een lijst gepubliceerd van indicaties waarvan onomstotelijk vast staat dat zij door middel van traditionele Chinese acupunctuur te genezen, c.q. te verbeteren zijn. Heeft u een van deze onderstaande klachten, klik op de tekst voor meer informatie wat ik voor u kan betekenen.